Welkom op de website van "Onder de Luifel" .::Café::.

Ons café beschikt over 26 zitplaatsen. Aan onze nostalgische houten tafeltjes kunt u een lunch of een diner gebruiken. Dit aantal breiden wij uit in de zomermaanden door 1 van de 2 wedstrijdbiljarts te laten verzinken in de kelder zodat wij over 24 extra zitplaatsen kunnen beschikken. Zo kunt u bij ons genieten van een heerlijke uitsmijter en eigengemaakte hamburgers, maar ook onze verse saté is beroemd in de omtrek.


Wat betreft het diner houden wij het eenvoudig, maar wel vers, lekker en veel. Zo kunt u bij ons een heerlijke schnitzel bestellen maar ook een heerlijk biefstuk is bij ons te verkrijgen. Dit alles wordt geserveerd met aardappels, patat, salade en twee warme groenten.


Bier en Gedistileerd Frisdranken Warme- en Zuiveldranken

Lunchgerechten Voor- en Hoofdgerechte Specialiteiten Nagerechten


Evenementen:

In het weekend en op feestdagen zijn er tal van leuke evenementen en live-optredens in “Onder de Luifel”. Zo hebben wij karaokeavonden, livemuziek,een Heinekenavond en drive-inshows. Gezellig in het café van deze dingen genieten en later op de avond even een patatje eten in de snackbar. Klik hier voor onze evenementenagenda.

eXTReMe Tracker